(+45) 70 27 87 66
Topstykket 3
3460 Birkerød
Kontakt

Følg os på LinkedIn

Presse

Styrkelse af Blue Control

Ny ejer af Blue Control
Pr. 6. januar 2020 er ejerskabet af Blue Control overgået til den danske virksomhed Kamstrup, der leverer intelligente måleløsninger og services til vand- og energiforsyninger.
 
Det nye ejerskab af Blue Control vil ikke ændre på selskabets nuværende form og vil derfor heller ikke medføre ændringer for dit samarbejde med os. Det betyder, at du vil møde de samme personer og have den samme kontaktperson, som du har i dag. Vi vil ligeledes bevare vores navn Blue Control.
 
Jeg glæder mig over den interesse, Kamstrup har vist i Blue Control, og at vi nu får en stærk ejer i ryggen, der ønsker at videreudvikle virksomheden. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde.
 
Hvis du har spørgsmål til det nye ejerskab, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
Med venlig hilsen
 
Gert Vesterlund
Adm. direktør, Blue Control
 
Om Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende virksomheder inden for intelligente måleløsninger til energi og vand. Kamstrups løsninger, der inkluderer målere, aflæsningssystemer, analysesoftware og services, hjælper forsyninger med at reducere vandspild og øge energieffektiviteten.
 
Virksomheden har ca. 1500 medarbejdere, hvoraf +1200 er placeret på hovedkontoret i Stilling ved Skanderborg. Kamstrup har gennem de sidste ti år oplevet stor vækst og har salgskontorer i 25 lande og forhandlere i mere end 60 lande verden over. Kamstrup er ejet af det danske energiselskab OK.
 
For Kamstrup er investering i teknologi og udvikling væsentligt for at skabe innovative løsninger og tage førertrøjen, og det kommer blandt andet til udtryk ved at hver fjerde medarbejder i virksomheden arbejder med udvikling og innovation. Kamstrup sikrer endvidere en høj kvalitet af deres produkter blandt andet gennem automatiseret produktion, som er placeret i Danmark og USA.
 
Du kan læse mere om Kamstrup her
 
Ved vores reception hvor vi fejrede at vi nu er en del af Kamstrup.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 27 87 66, eller via formularen herunder.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Blue Control A/S | Topstykket 3 | 3460 Birkerød | CVR 40276432 | Telefon (+45) 70 27 87 66